Ανατροπή: Ο Walter Röhrl ενθουσιάζεται με ηλεκτρικό μοντέλο! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Ανατροπή: Ο Walter Röhrl ενθουσιάζεται με ηλεκτρικό μοντέλο! (vid)
Ένα χρόνο πριν θεωρούσε τα ηλεκτικά αυτοκίνητα ως την «απόλυτη καταστροφή», μέχρι τη στιγμή που «γνώρισε» την Porsche Taycan.

Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και οι γνώμες, όπως φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση του Walter Röhrl, ο οποίος πριν περίπου ένα χρόνο είχε αναφερθεί με απαξιωτικά σχόλια για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, πρόσφατα βρέθηκε για δεύτερη φορά στο τιμόνι της ηλεκτροκίνητης Porsche Taycan, με την άποψη του να διαφοροποιείται... αισθητά.

Ο θρύλος των αγώνων αρχικά ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν είναι φαν των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στη συνέχεια όμως ενθουσιάστηκε τόσο με τις επιδόσεις , όσο και με την οδική της συμπεριφορά της -ακόμη υπό εξέλιξη- Taycan και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι τρελό! Σε όλη μου την καριέρα ως αγωνιζόμενος, δεν έχω ξαναδεί τέτοιες επιδόσεις. Οι μηχανικοί έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, χαμηλό κέντρο βάρους, ακριβές και γρήγορο τιμόνι, φανταστικά φρένα. Το αυτοκίνητο αντιδρά και επιταχύνεται ακαριαία. Και δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα μου έλειπε ο ήχος ενός συμβατικού κινητήρα».

Δείτε σε video τον Röhrl να τεστάρει την εντυπωσιακή Porsche Taycan και να... ενθουσιάζεται:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!