Σκέψεις για μικρότερο μοντέλο από την A-Class έχει η Mercedes

Πέτρος Σηφαλάκης
Σκέψεις για μικρότερο μοντέλο από την A-Class έχει η Mercedes
Η Mercedes-Benz ψάχνει συνεχώς τρόπους να επεκτείνει την γκάμα της και αυτή τη φορά, ίσως δούμε ένα μικρότερο αυτοκίνητο από την A-Class στη «βάση» της.

Σήμερα, ο πιο προσιτός τρόπος να αποκτήσεις μια καινούργια Mercedes-Benz είναι να αγοράσεις μια A-Class. Πρόκειται για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο της premium κατηγορίας, η οποία στην τέταρτη γενιά της είναι πιο προηγμένη και «φορτωμένη» τεχνολογικά από ποτέ! Η φίρμα με σήμα το αστέρι όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ακόμη ένα μικρό μοντέλο, μικρότερο της A-Class.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός με συναρπαστικές αγορές

Οι βασικοί ανταγωνιστές της, έχουν εκπροσώπους στην κατηγορία «πόλης», αφού η BMW έχει τη MINI και η Audi το A1. Η Mercedes, έχει τη Smart αλλά τα μοντέλα αυτής της μάρκας αφενός είναι αρκετά μικρότερα, αφετέρου, δεν έχουν το κύρος και την πολυτελή προσέγγιση που θα θέλει να δώσει η Mercedes σε ένα αυτοκίνητό της.

Έτσι το νέο μοντέλο ίσως παρουσιαστεί στα επόμενα χρόνια, με το όνομα A-City και θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη πλατφόρμα της A-Class. Οι πρώτες φήμες λένε, ότι θα διατίθεται τόσο ως τρίθυρο, όσο και ως πεντάθυρο, θα έχει τιμή εκκίνησης περίπου στις 20.000€ και θα το δούμε στην αγορά το 2022. Ένα χρόνο μετά, δεν αποκλείεται να δούμε και μια crossover εκδοχή του, με το όνομα A-Adventure, με στυλ SUV και διαστάσεις σαφώς μικρότερες από τη GLA. Ακόμη, τίποτα δεν είναι επίσημο και περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις της Mercedes-Benz!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!