H Suzuki μετατρέπει το Jimny σε ένα μικρό «αγροτικό»

Πέτρος Σηφαλάκης
H Suzuki μετατρέπει το Jimny σε ένα μικρό «αγροτικό»
Ένα Concept από την ίδια τη Suzuki, που μας δείχνει το νέο Jimny σε ρόλο Pick-Up μοντέλου, θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Με το όνομα Sierra, βλέπει η Suzuki την «αγροτική» εκδοχή του Jimny. Το νέο 4x4 μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας έχει ήδη παρουσιαστεί και εννοείται, ότι δεν διατίθεται ως Pick-Up, όμως η φίρμα μας δείχνει την εικόνα του με καρότσα στο πίσω μέρος. Σχεδιαστικά έχει δεχτεί πολλές τροποποιήσεις, όπως η μάσκα που αναφέρεται στα παλαιότερα τετρακίνητα μικρά μοντέλα της εταιρείας και βέβαια, το πλήρως ανασχεδιασμένο πίσω άκρο για να προσαρμοστεί η καρότσα.

Δεν υπάρχουν πίσω θέσεις, ενώ νέες είναι και οι ζάντες, μαζί με τους προφυλακτήρες. Κάτω από το καπό του υπάρχει ο γνωστός τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 1.5 λίτρων με τους 103 ίππους και όλο το σύνολο, εστιάζει στην περιπέτεια. Στην οροφή για παράδειγμα υπάρχουν έξτρα προβολείς τύπου LED και το αμάξωμα έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής για τα δύσκολα περάσματα εκτός δρόμου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!