Μια μεταχειρισμένη McLaren στην τιμή... δύο καινούργιων! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μια μεταχειρισμένη McLaren στην τιμή... δύο καινούργιων! (pics & vid)
Μια από τις 500 McLaren Senna έβαλε «πωλητήριο» και αναζητά νέο ιδιοκτήτη, με το αζημίωτο φυσικά, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Υπάρχουν αυτοκίνητα που μπορούν να θεωρηθούν και «επένδυση» με την αγορά τους. Για παράδειγμα η McLaren, όταν έβγαλε τη Senna, όρισε 500 μονάδες παραγωγής, ούτε μια περισσότερη. Προτεραιότητα πήραν οι πιστοί πελάτες της μάρκας και όσοι ανήκαν στην κατηγορία VIP πελατών για τη βρετανική φίρμα, οπότε πολλοί που ήθελαν μια, δεν κατάφεραν να την πάρουν. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν μια μεταχειρισμένη!

Απλώς, ο πωλητής, επειδή γνωρίζει την κατάσταση, θα βάλει μια... τσουχτερή τιμούλα. Η Senna ως καινούργια, είχε 750.000 λίρες, ήτοι 835.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο των φωτογραφιών, πωλείται προς 1,5 εκατομμύριο λίρες, δηλαδή 1,67 εκατομμύρια ευρώ! Τα διπλά, δηλαδή, για όποιον ήθελε και μπορούσε να αγοράσει μια Senna αλλά δεν τα κατάφερε! Πάντως το αυτοκίνητο έχει αρκετά έξτρα. Έχουν επιλεγεί από τον κατάλογο διάφορα, όπως το ειδικό χρώμα Amethyst Black της MSO (McLaren Special Operations), όπως και το πακέτο με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό υπάρχουν άλλες επενδύσεις και κάποιες διαφορές στο τιμόνι, ενώ στο οδόμετρό του έχει 800 μίλια, δηλαδή 1.290 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!