Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τα SUV της Ford

Gazzetta team
Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τα SUV της Ford
Περίπου ένα στα πέντε αυτοκίνητα, που πούλησε το 2018 η Ford στην Ευρώπη, είναι ένα από τα τρία SUV EcoSport, Kuga και Edge, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση.

Aγγιξαν τις 260.000 μονάδες οι πωλήσεις SUV της Ford το πρώτο ενδεκάμηνο του 2018 στην Ευρώπη. Η ολοκληρωμένη γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει τα μοντέλα EcoSport, Kuga και Edge, που έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των πελατών χάρη στο στυλ τους και στις προηγμένες τεχνολογίες τους, όπως το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive. Είναι ενδεικτικό, ότι οι ευρωπαϊκές ταξινομήσεις των SUV της Ford κατέγραψαν το διάστημα Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2018 αύξηση κατά 21% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα με αιχμή του δόρατος το EcoSport (+105%) και το Kuga (+27%).

Τη συγκεκριμένη περίοδο πούλησε η Ford στην Ευρώπη πάνω από 104.600 EcoSport και άνω των 145.300 Kuga, ενώ το νέο Edge –που είναι διαθέσιμο κατά παραγγελία- αναμένεται να δώσει επιπρόσθετη ώθηση στη μάρκα και στα SUV της. Mάλιστα το 2018 θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κατά την οποία θα σημειώσουν τα SUV της Ford νέο ρεκόρ πανευρωπαϊκών πωλήσεων.

Συμβολή στην ανοδική πορεία θα έχει και η νέα οικογένεια Active crossover, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα μοντέλα Focus Active, Fiesta Active και Ka+ Active και συνδυάζει το σκληροτράχηλο στυλ ενός SUV με τη γνήσια απολαυστική και δυναμική αίσθηση οδήγησης Ford.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!