Μοναδικό event MINI με δώρο αξίας 1.400 ευρώ!

Πέτρος Σηφαλάκης
Μοναδικό event MINI με δώρο αξίας 1.400 ευρώ!
Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου η Σφακιανάκης ΑΕ, επίσημος έμπορος MINI, μας προσκαλεί σε ένα cocktail party γεμάτο μουσική και εκπλήξεις!

Σήμερα, το να ξεχωρίζεις δεν είναι απλά μία επιλογή. Είναι τρόπος ζωής, νοοτροπία, άποψη. Ανέδειξε τον μοναδικό σου χαρακτήρα. Από την μία, ο μοναδικός κόσμος της ΜΙΝΙ με αυτοκίνητα ξεχωριστά, που διακρίνονται για την θρυλική αίσθηση go-kart, την εντυπωσιακή σχεδίαση, τα μοναδικά χρώματα, τις έξυπνες εφαρμογές συνδεσιμότητας και πλοήγησης MINI Connected και τις αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης MINI Yours Customised.

Από την άλλη, ο κόσμος φρεσκάδας και πολυχρωμίας του Bosch VarioStyle, του πιο προσωπικού ψυγειοκαταψύκτη που σχεδιάστηκε ποτέ. Με 24 εντυπωσιακές έγχρωμες προσόψεις, που αλλάζουν γρήγορα και εύκολα, είναι πλήρως εναρμονισμένος με το στιλ σου και απόλυτα συμβατός με την διάθεσή σου. Η Σφακιανάκης ΑΕ, Επίσημος Έμπορος ΜΙΝΙ, και η Bosch Ελλάς σε προσκαλούν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο κατάστημα της Σφακιανάκης ΑΕ, Λ. Μεσογείων 438, Αγία Παρασκευή σε ένα μοναδικό cocktail party γεμάτο εκπλήξεις.

Ζήσε μία ξεχωριστή βραδιά με live μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό BEST Radio 92,6 και τις ραδιοφωνικούς παραγωγούς Άννα Μαρία Χαροκόπου και Εύη Σιδηροπούλου και μπες στην κλήρωση για έναν ψυγειοκαταψύκτη Bosch VarioStyle αξίας 1.400 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!