Η πρώτη φωτογραφία της ολοκαίνουργιας Toyota Supra! (pic)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η πρώτη φωτογραφία της ολοκαίνουργιας Toyota Supra! (pic)
Τη νέα Supra την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και πλέον, έχουμε στη διάθεσή μας την πρώτη φωτογραφία από το αυτοκίνητο παραγωγής.

Η Toyota εξελίσσει τη νέα Supra εδώ και αρκετό καιρό και ενώ περιμένουμε σε διάφορες εκδηλώσεις (εκθέσεις κλπ) να μάθουμε περισσότερα για αυτή, είναι αρκετά... φειδωλή στις δηλώσεις της. Πάντως, φτάσαμε στη στιγμή που την αντικρίζουμε για πρώτη φορά. Το νέο σπορ μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας κρατά και στην έκδοση παραγωγής του το επιθετικό παρουσιαστικό του πρωτοτύπου, με μεγάλες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, όμορφες γραμμές και χαρακτηριστικό σχήμα.

Οι κινητήρες που περιμένουμε με τη νέα Toyota Supra είναι τρεις. Ξεκινάμε με τον τετρακύλινδρο των 2.0 λίτρων με τους 195 ίππους, συνεχίζουμε με το ίδιο σύνολο «ρυθμισμένο» στους 255 ίππους και καταλήγουμε σε έναν εξακύλινδρο σε σειρά των 3.0 λίτρων με 340 ίππους. Όλοι τους είναι βενζίνης και τούρμπο, ενώ δεν αποκλείεται εκτός του αυτόματου σασμάν των οκτώ σχέσεων, να υπάρχει σε μερικές εκδόσεις και η δυνατότητα επιλογής ενός χειροκίνητου εξαριού. Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Toyota Supra παραγωγής, ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!