Έρχεται το νέο Toyota MR2 με το «χεράκι» της Subaru

Πέτρος Σηφαλάκης
Έρχεται το νέο Toyota MR2 με το «χεράκι» της Subaru
Η Toyota, είναι πρόθυμη να αναβιώσει ακόμη ένα σπορ μοντέλο της και οι φήμες λένε ότι θα δούμε ένα νέο κεντρομήχανο διθέσιο κάμπριο, με το όνομα MR2!

Η Supra ήταν μόνο η αρχή για την Toyota, από ότι φαίνεται, αφού ήδη ακούγεται ότι το νέο MR2 είναι «στο δρόμο». Τα στοιχεία ακόμη δεν είναι επίσημα όμως οι φήμες λένε ότι θα βοηθήσει και η Subaru στη δημιουργία του νέου μοντέλου, αφού οι δύο εταιρείες είναι αρκετά «κοντά» και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και για άλλα σπορ αυτοκίνητα, όπως το GT86/BRZ.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το νέο MR2 αποκλείεται να έρθει νωρίτερα από το 2020, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και υβριδική τεχνολογία στο μικρό κάμπριο της ιαπωνικής εταιρείας. Αυτό προκύπτει από την τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί, μέσω των αγώνων του Le Mans που συμμετέχει η Toyota. Το μοτέρ εσωτερικής καύσης, θα είναι μάλλον το μπόξερ των 1.6 λίτρων με τούρμπο, από τη Subaru. Το γνωρίζουμε από το Levorg με τους 170 ίππους, όμως η υβριδική τεχνολογία θα ανεβάσει την απόδοση στα 300 άλογα, στην περίπτωση του MR2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!