OnePlus 6T, η McLaren των smartphones! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
OnePlus 6T, η McLaren των smartphones! (pics & vid)
Το νέο κινητό τηλέφωνο της OnePlus «υπογράφει» η McLaren, για μια ειδική έκδοσή του που δεν στοιχίζει «ένα νεφρό», όπως στις περισσότερες τέτοιου είδους συνεργασίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια εταιρεία αυτοκινήτων να συνεργάζεται με έναν τεχνολογικό κολοσσό, για την παραγωγή ενός ειδικού smartphone, αφού στο παρελθόν το έχουν κάνει πολλές εταιρείες όπως η Lamborghini, η Porsche ή η Ferrari. Το νέο OnePlus 6T McLaren Edition είναι μια νέα έκδοση του ήδη γνωστού μας OnePlus 6T, ενώ ξεχωρίζει από το Papaya Orange χρώμα, σήμα κατατεθέν της αγγλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η OnePlus λέει ότι στο λογισμικό υπάρχουν ειδικά γραφικά που θυμίζουν συνεχώς McLaren ενώ ακόμη και ο φορτιστής είναι στο Papaya Orange χρώμα! Όμως, με το λογότυπο της McLaren πάνω του, πρέπει να υπενθυμίζει συνεχώς και την ταχύτητα.

Οι επιδόσεις του smartphone είναι εντυπωσιακές, πάντα με τεχνολογικά δεδομένα, αφού έχει επεξεργαστή Snapdragon 845 οκτώ πυρήνων. 10 GB μνήμη RAM, 256 GB μνήμη ROM, μπαταρία 3.700 mAh και λειτουργία Fast Charge είναι μερικά στοιχεία του, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια high end διπλή κάμερα με φακούς 16 και 20 MP. Η selfie κάμερα είναι των 16 MP και «τρέχει» λογισμικό Android 9 Pie με το OxygenOS της OnePlus. Η τιμή του είναι στο πολύ λογικό (με τα σημερινά δεδομένα των κορυφαίων smartphones) πλαίσιο των 699 δολαρίων, δηλαδή μόλις 70 δολάρια περισσότερα από το κανονικό OnePlus 6T.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!