Η Land Rover ετοιμάζει την επιστροφή του «σκληρού» Defender

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Land Rover ετοιμάζει την επιστροφή του «σκληρού» Defender
Ένα παραδοσιακό 4x4 που σημάδεψε την ιστορία μιας ολόκληρης φίρμας, επανέρχεται στο προσκήνιο σε μια νέα γενιά που κρατάει τις παραδοσιακές αξίες του «παλιού» μοντέλου.

Η Land Rover το 2016 σταμάτησε την παραγωγή του Defender, ενός μοντέλου που την εκπροσωπούσε στα πραγματικά ικανά και σκληρά 4x4 αυτοκίνητα για περισσότερα από 60 χρόνια. Εννοείται όμως ότι μια εταιρεία που κατασκευάζει αποκλειστικά οχήματα εκτός δρόμου, δεν θα άφηνε ακάλυπτο αυτό το κενό. Η Land Rover θα αλλάξει ελαφρώς τη συνταγή και θα φέρει το Defender πιο κοντά στο σήμερα, κάτι που δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί με το προηγούμενο μοντέλο καθώς θα αλλοιωνόταν πολύ ο χαρακτήρας του.

Θα υπάρχει μια «οικογένεια» μοντέλων Defender με ένα τρίθυρο ανοικτό αμάξωμα, για να μπει απέναντι στο Jeep Wrangler, ένα πεντάθυρο πιο «οικογενειακό» που θα «χτυπάει» το αντίστοιχο Wrangler, με κοντό και μακρύ μεταξόνιο όπως και στο κλασικό Defender και πιθανότατα, ένα Pick-Up μοντέλο, τώρα που η Jeep παρουσίασε το Gladiator. Δεν αποκλείεται, να δούμε και πιο «γυμνές» εκδόσεις για όσους το χρειάζονται για επαγγελματικούς σκοπούς ή πολύ συγκεκριμένη, «σκληρή» χρήση, ενώ περιμένουμε και πολυτελείς εκδόσεις που θα έχουν αναβαθμισμένη ποιότητα, εξοπλισμό και εικόνα. Το νέο Defender αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι και το 2020!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!