ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Έλον Μασκ εναντίον όσων ασκούν κριτική στην Tesla!

Έλον Μασκ εναντίον όσων ασκούν κριτική στην Tesla!

Έλον Μασκ εναντίον όσων ασκούν κριτική στην Tesla!

Στην αντεπίθεση περνά ο Έλον Μασκ, επιχειρώντας να δώσει απάντηση σε όλα όσα ακούγονται για την Tesla το τελευταίο διάστημα.

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Έλον Μασκ, στην οποία υπερασπίστηκε το δημιούργημα του και «επιτέθηκε» σε όσους ασκούν άδικη κριτική, κατά την άποψη του.

«Η κριτική σε βάρος της Tesla είναι άδικη και απαράδεκτη. Αυτό που συνέβη εδώ ήταν ένα εκπληκτικό αμερικανικό success story. Κάποιοι άνθρωποι εργάστηκαν νυχθημερόν για να γίνουν πολλά από όσα έγιναν. Και αυτοί οι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό το όνειρο. Και αυτή είναι λοιπόν η ιστορία που πρέπει να ειπωθεί για την Tesla», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 47χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Ο ίδιος περιέγραψε με ποιον τρόπο η Tesla έφτασε να παράγει 5.000 οχήματα σε εβδομαδιαία βάση, κάνοντας την εταιρεία επικερδή, ακόμη κι αν στη συνέχεια «φλέρταρε» με την χρεοκοπία. «Υπάρχουν κάποιες φορές που πρέπει να ‘στοιχηματίζεις’ υπέρ της εταιρείας σου. Δεν γίνεται διαφορετικά. Πολλές φορές ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου. Χάναμε 50 ή και 100 εκατ. δολάρια την εβδομάδα», έσπευσε να επισημάνει ο Μασκ. 

«Είμαι αυτός που είμαι. Σίγουρα βιώνω τρελό στρες και εργάζομαι πολλές, πολλές ώρες», σημείωσε ο ίδιος, κληθείς να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τον εαυτό του και τη συμπεριφορά του. Ενώ σε ότι αφορά τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, ο Μασκ δήλωσε «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν σέβομαι την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC). Δεν την σέβομαι καθόλου».