ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Με ατμόσφαιρα Χόλιγουντ το νέο ημερολόγιο της Pirelli (pics)

Με ατμόσφαιρα Χόλιγουντ το νέο ημερολόγιο της Pirelli (pics)

Με ατμόσφαιρα Χόλιγουντ το νέο ημερολόγιο της Pirelli (pics)

Στο ημερολόγιο της ιταλικής εταιρείας ελαστικών για το 2019 πρωταγωνιστούν υπέροχες γυναίκες σε μία φωτογράφιση, η οποία παραπέμπει συνειδητά σε κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ.

Τα ημερολόγιο της Pirelli γράφουν τη δική τους ιστορία από το 1964 και μετά, οπότε παρουσιάστηκε το πρώτο στη δημοσιότητα. Το γεγονός ότι κυκλοφορούν σε ένα πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για λίγους προνομιούχους και ότι δεν προσφέρονται προς πώληση, τα κάνει σαφώς πιο ποθητά και ελκυστικά. Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε, ότι τα έχουν επιμεληθεί μέχρι σήμερα διάσημοι φωτογράφοι, ενώ από τις σελίδες τους έχουν παρελάσει μεγάλα ονόματα του θεάματος, της πασαρέλας και όχι μόνον.

Μίλαν – Τορίνο  με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Τη φωτογράφιση για το ημερολόγιο του 2019 ανέλαβε ο Σκωτσέζος Άλμπερτ Γουότσον, που επέλεξε ως μοντέλα  λαμπερές γυναίκες, όπως τη Τζίτζι Χαντίντ, τη Λετίτσια Κάστα, τη Τζούλια Γκάρνερ και τη Μίστι Κόπλαντ. Οι φωτογραφίες μοιάζουν σαν να προέρχονται από σκηνές ταινίας του Χόλιγουντ και σύμφωνα με τον Γουάτσον επιδιώκουν, να δημιουργήσουν «μία θετική εικόνα της σημερινής γυναίκας».

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις πρωταγωνίστριες με αισθησιακό τρόπο, ενώ να πούμε ότι το photo shooting έγινε στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Να υπενθυμίσουμε, ότι στο παρελθόν έχουν ποζάρει για το ημερολόγιο της Pirelli πανέμορφες και δυναμικές γυναίκες, όπως για παράδειγμα η Χάιντι Κλουμ, η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ και η Ζιζέλ!

pirelli2019wang.jpg

Η Αλεξάντερ Βανγκ παρακολουθεί τον εαυτό της στη μικρή οθόνη.

pirelli2019kasta.jpg

H 40άρα Λετίτσια Κάστα με τον Ουκρανό χορευτή μπαλέτου, Σεργκέι Πολούνιν.

pirelli2019hadid.jpg

Η Τζίτζι Χαντίντ με στοχαστική διάθεση στον καναπέ.

pirelli2019garner.jpg

H Tζούλια Γκάρνερ θυμίζει σκηνή αποχαιρετισμού σε ρομαντική ταινία.

pirelli2019copeland.jpg

H Mίστι Κόπλαντ ατενίζει μακριά,αγκαλιά με τον χορευτή Κάλβιν Ρόαγιαλ ΙΙΙ.