Η νέα BMW M2 Competition είναι καλύτερη κι από M3! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η νέα BMW M2 Competition είναι καλύτερη κι από M3! (vid)
Ο Κρις Χάρις οδήγησε τη νέα έκδοση της BMW M2 με τους 410 ίππους, την σύγκρινε με τη μεγαλύτερη «αδερφή» της και μάλιστα, τη χαρακτήρισε καλύτερη!

H BMW M2 είναι ένα αυτοκίνητο που έφερε τα πάνω κάτω στην κατηγορία των σπορ μικρών κουπέ. Με το λανσάρισμά της, όλοι μιλούσαν για την εκπληκτική οδική συμπεριφορά της και τον ανόθευτα σπορ χαρακτήρα της που θυμίζει παλαιότερα δημιουργήματα του τμήματος M της BMW! Όμως ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο και πρόσφατα η γερμανική φίρμα παρουσίασε την αναβαθμισμένη M2 Competition με τον εξακύλινδρο σε σειρά τούρμπο βενζινοκινητήρα των 3.0 λίτρων και των 410 ίππων.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις.

Το μοτέρ με τον κωδικό S55 τοποθετείται, με μικρές αλλαγές και στις μεγαλύτερες M3 και M4 και αυτό μοιραία, φέρνει τα μοντέλα σε μια άτυπη σύγκριση. Ο Κρις Χάρις, ένας «μετρ» των δοκιμών αυτοκινήτων, οδήγησε την M2 Competition, τη σύγκρινε «ανοικτά» με την M3 και μάλιστα είπε ότι είναι και καλύτερη! Αν αυτός δεν είναι έπαινος για το μικρό κουπέ τις BMW, τότε τι είναι; Να αναφέρουμε, ότι η αναβαθμισμένη M2 Competition, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα και έχει ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα στα 280 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!