H Volkswagen μας δίνει μια «κλεφτή» ματιά στο νέο Golf

Πέτρος Σηφαλάκης
H Volkswagen μας δίνει μια «κλεφτή» ματιά στο νέο Golf
Ένα σκίτσο που δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, αλλά μας επιτρέπει να δούμε τις γραμμές του νέου Golf όγδοης γενιάς, δίνει στη δημοσιότητα η Volkswagen.

Με πιο «άγρια» γραμμή και με νέα σχεδιαστική γλώσσα, περιμένουμε το Golf όγδοης γενιάς. Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen, μέσα από το οποίο μας δείχνει πως θα μοιάζει το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της. Η επίσημη αποκάλυψή του θα γίνει μέσα στο 2019 και στο σκίτσο που μας δείχνει η γερμανική φίρμα, βλέπουμε το Golf σε μορφή τρίθυρου αμαξώματος.

Δεν γνωρίζουμε, αν τελικά θα το λανσάρει στην αγορά με τρεις πόρτες ή αν θα είναι αποκλειστικά πεντάθυρο, όπως έχει γίνει με τα περισσότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία, όμως αυτό θα το μάθουμε με τον καιρό. Σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν για την ώρα, το νέο Golf θα έχει μακρύτερο μεταξόνιο για καλύτερους χώρους επιβατών και αποσκευών, ενώ η ποιότητά του θα είναι τέτοια που θα αποτελεί μια φθηνότερη εναλλακτική για όσους ψάχνουν ανάμεσα στα μοντέλα της πολυτελούς μικρομεσαίας κατηγορίας (Audi A3, Mercedes-Benz A-Class κλπ). Στο νέο Golf θα δούμε και τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, όπως και εξελιγμένες υβριδικές εκδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!