«Απόβαση» στην Κίνα για την Tesla μέσα στο 2019!

Gazzetta team
«Απόβαση» στην Κίνα για την Tesla μέσα στο 2019!
«Εγκαινιάζει» το εργοστάσιο στην Κίνα, με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην Κίνα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 είναι η Tesla, σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης της Σαγκάης. Ειδικότερα, το εργοστάσιο του κολοσσού της ηλεκτροκίνησης αναμένεται να τεθεί εν μέρει σε λειτουργία κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019, σύμφωνα με επίσημη κυβέρνηση κυβερνητική δημοσίευση, αναφορικά με την επίσκεψη του δημάρχου και του αντιδημάρχου της Σαγκάης, στο χώρο του εργοστασίου.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Να υπενθυμίσουμε ότι στα μέσα Οκτώβρη, η Tesla απέκτησε επισήμως οικόπεδο 864.885 τ.μ. σε περιοχή στη Σαγκάη, προκειμένου να κατασκευάσει το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων εκτός Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Εξάλλου, η εταιρεία του Έλον Μασκ άνοιξε επίσης κι ένα λογαριασμό WeChat, προκειμένου να προχωρήσει στην πρόσληψη ντόπιων εργαζομένων.

Η παραγωγή στην Κίνα, στη μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο, θα επέτρεπε στην Tesla σημαντική μείωση κόστους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία είχε δηλώσει ότι λειτουργεί με μειονέκτημα κόστους 55% έως 60% συγκριτικά με τον εγχώριο ανταγωνιστή της, εξαιτίας των θαλάσσιων μεταφορών και των δασμών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!