Αγοράστε μια Lamborghini με 8,80 ευρώ! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Αγοράστε μια Lamborghini με 8,80 ευρώ! (pics & vid)
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πριν μερικές εβδομάδες «έπιασε» 757.000 ευρώ και τώρα, σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να το αποκτήσετε με λιγότερα από δέκα ευρώ!

10 δολάρια αρκούν (8,80 ευρώ) για να κάνετε αυτή τη Lamborghini Huracan δική σας. Πρόκειται για το αυτοκίνητο που δώρησε η ίδια η Lamborghini στον Πάπα Φραγκίσκο και αργότερα, βγήκε σε δημοπρασία καταφέρνοντας να «πιάσει» 757.000 ευρώ. Ο λόγος που το ιταλικό supercar θα αλλάξει χέρια για πολύ λιγότερα χρήματα, δεν είναι ότι το... αφεντικό τρελάθηκε, αλλά πίσω από αυτό, κρύβεται μια φιλανθρωπική διοργάνωση.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η ελάχιστη τιμή προσφοράς είναι στα 10 δολάρια και η ανώτατη στα 5.000 δολάρια, ενώ τονίζεται ότι η κάθε συμμετοχή θα έχει την ίδια βαρύτητα στην κλήρωση, ανεξαρτήτως προσφερόμενου ποσού. Το αυτοκίνητο που θα κερδίσει ο ένας τυχερός, είναι η Huracan RWD Coupe, δηλαδή δεν είναι τετρακίνητη και 610 ίππων όπως οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, αλλά πισωκίνητη με 580 ίππους.

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων, ο οποίος φτάνει και τους 640 ίππους στην περίπτωση της Huracan Performante. Η λευκή Lamborghini με τις χρυσές λεπτομέρειες που κατασκευάστηκε ειδικά για τον Πάπα, έχει 30 ίππους λιγότερους από την τετρακίνητη Huracan αλλά οι επιδόσεις της συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα. 3,4 δευτερόλεπτα αρκούν για τα 0-100 χλμ./ώρα και το ταχύμετρο συνεχίζει να σκαρφαλώνει έως και τα 320 χλμ./ώρα!

Ο τυχερός που θα την κερδίσει θα ταξιδέψει του χρόνου στο Βατικανό, με δυνατότητα να πάρει μαζί του άλλο ένα άτομο και θα μείνει σε πληρωμένο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Θα πραγματοποιηθεί μια ειδική τελετή όπου θα του δοθούν τα κλειδιά του ιταλικού supercar και σε αυτή φυσικά, θα βρίσκεται τόσο ο ίδιος ο Πάπας, όσο και ο CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali. Σίγουρα στο μέλλον το αυτοκίνητο θα έχει τεράστια αξία. Στο εμπρός καπό υπάρχει η υπογραφή του Πάπα, ενώ έχει... ευλογηθεί κιόλας! Προσέξτε μη σας πιάνει το τεκμήριο και αν σας «παίρνει», τρέξτε να κάνετε την προσφορά σας!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!