H RenaultSport κάνει τα γρήγορα Renault ακόμη πιο «ειδικά» (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
H RenaultSport κάνει τα γρήγορα Renault ακόμη πιο «ειδικά» (pics & vid)
Τα R.S. μοντέλα της Renault είναι γνωστά για τη δυναμική οδική συμπεριφορά τους και τις επιδόσεις τους, όμως πλέον ανεβάζουν το επίπεδο ένα σκαλί παραπάνω.

Σύντομα, η RenaultSport θα δέχεται «ειδικές παραγγελίες» και θα κάνει τα R.S. μοντέλα της Renault ακόμη πιο ειδικά. Συγκεκριμένα, ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέγει ανάμεσα σε πολλά έξτρα, όπως κάρμπον καπό για μείωση του βάρους, αγωνιστικού τύπου εσωτερικό αν θέλει να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του συχνά σε track days ή άλλου είδους χρήση παρόμοιας φιλοσοφίας, ελαφρύτερες ζάντες αλουμινίου, διαφορετικό body kit με πιο επιθετικά αεροδυναμικά βοηθήματα και πολλά ακόμη.

Για αρχή είναι διαθέσιμα στο Clio IV και σύντομα θα τα δούμε και στο νέο Megane RS, ενώ οι επιλογές θα γίνουν σύντομα ακόμη περισσότερες. Σημειώστε ότι στο μηχανικό κομμάτι, ο πελάτης θα μπορεί να παραγγέλνει το αυτοκίνητό του με υψηλότερης απόδοσης σύστημα πέδησης, σύστημα εξάτμισης αγωνιστικού τύπου, επιπλέον «δεσίματα» στο πλαίσιο και όλα αυτά, από το εργοστάσιο! Η RenaultSport σκέφτεται ακόμη κι εκείνους που αρέσκονται στο να «περνάνε χρόνο» με το αυτοκίνητό τους στο γκαράζ. Έτσι λανσάρει και μια σειρά εργαλείων, με όλα τα απαραίτητα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!