Τσίπρας: «Έχω στερηθεί τη μοτοσικλέτα»

Gazzetta team
Τσίπρας: «Έχω στερηθεί τη μοτοσικλέτα»
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξήγησε σε συνέντευξή του, γιατί προτιμά τη μοτοσικλέτα από το αυτοκίνητο και αποκάλυψε, ότι την έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας λατρεύει τις μοτοσικλέτες και τις προτιμά σαφώς από τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, πριν γίνει πρωθυπουργός συνήθιζε να οδηγεί την αγαπημένη του μοτό, μία BMW με κινητήρα 600 κ.εκ., κάτι που δεν επιτρέπεται να κάνει πλέον για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο δεν έχει ξεχάσει τον παλιό του έρωτα, όπως αποτυπώθηκε σε σχόλιό του σε συνέντευξη, που έδωσε στον δημοσιογράφο Mikhail Gusman για την εκπομπή "Formula of Power".

Ο Τσίπρας ερωτήθηκε, αν είναι πιο κοντά σε αυτόν η μηχανή της νιότης του ή το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο και απάντησε τα εξής: «Σίγουρα οι μοτοσικλέτες. Ξέρετε, το να μπορεί να οδηγεί κάποιος με ασφάλεια, αλλά να τρέχει με μία μοτοσικλέτα, σου δίνει μεγάλη αίσθηση ελευθερίας. Είναι ένα αναντικατάστατο συναίσθημα, που δυστυχώς το έχω στερηθεί τα τελευταία χρόνια».

Όπως βλέπουμε, ο 41χρονος πρωθυπουργός τονίζει το θέμα της ασφάλειας και μάλλον το εννοεί, αν κρίνουμε από το γεγονός, ότι σε όλες τις φωτογραφίες που οδηγεί μοτοσικλέτα, φορά κανονικά περασμένο ένα κράνος υψηλών προδιαγραφών!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!