H BMW M8 Competition αποκαλύπτεται! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
H BMW M8 Competition αποκαλύπτεται! (pics)
Η κορυφαία έκδοση της νέας BMW Σειράς 8 ετοιμάζεται και θα έχει περίπου 630 ίππους, ενώ οι πρώτες της φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Πρόσφατα η BMW μας παρουσίασε το κορυφαίο κουπέ μοντέλο της που δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή Σειρά 8 και όπως είναι λογικό, περιμέναμε να δούμε τις εκδόσεις M που στοχεύουν στην απόλυτη οδηγική απόλαυση και τις επιδόσεις. Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν βλέπουμε την M8 Competition, δηλαδή την πιο «ειδική» M8 με τον V8 twin turbo κινητήρα της να αποδίδει περίπου 630 ίππους, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή τιμή ισχύος.

Μπορούμε να δούμε ότι έχει ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση, ζάντες 20 ιντσών, τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, κάρμπον κομμάτια όπως η οροφή, οι καθρέπτες και η αεροτομή, μαζί με ένα πολύ όμορφο μπλε χρώμα που αναδεικνύει τις γραμμές της. Η απόδοση της «απλής» M8 είναι στους 600 ίππους και περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου από τη BMW, για να μάθουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά της M8 Competition.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!