Το «αγροτικό» της Hyundai έρχεται το 2020

Πέτρος Σηφαλάκης
Το «αγροτικό» της Hyundai έρχεται το 2020
Σχεδόν έτοιμο είναι το Pick-Up που θέλει να λανσάρει στην αγορά η Hyundai και όπως η ίδια ανακοινώνει, θέλει να το παρουσιάσει το συντομότερο δυνατόν!

Μια αγορά που αναπτύσσεται πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια είναι αυτή των ανοικτών ημιφορτηγών με καρότσα, τα λεγόμενα Pick-Up. Η Hyundai είναι μια εταιρεία που θέλει να βάλει ένα μοντέλο της σε αυτή την κλάση και το έχει δηλώσει εδώ και καιρό, όμως πλέον είναι σχεδόν έτοιμο. το 2015 είδαμε το πρωτότυπο Santa Cruz και την έκδοση παραγωγής θα τη δούμε σύντομα.

Το 2020, θα είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσει, όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ένα Pick-Up της μεσαίας κατηγορίας (Toyota Hilux, Nissan Navara, Mitsubishi L200) ή αν θα εντάσσεται στη μεγαλύτερη κατηγορία που ευδοκιμεί κυρίως στις ΗΠΑ, με μοντέλα όπως το Ford F-150, το Toyota Tacoma και πολλά ακόμη. Πάντως, σχεδιάζει και η KIA ένα «αγροτικό» για να παρουσιάσει τα επόμενα χρόνια. Αυτό, ξέρουμε ότι θα «παίζει» στη μικρότερη κατηγορία των Hilux κλπ, οπότε προορίζεται κυρίως για την ευρωπαϊκή αγορά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!