Μια νέα BMW X6 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Πέτρος Σηφαλάκης
Μια νέα BMW X6 για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Ο Greek Freak επέλεξε το μεγάλο κουπέ SUV της BMW για να κάνει τις καθημερινές του μετακινήσεις πιο άνετες και απολαυστικές!

Ευρυχωρία, άνετη οδήγηση και απολαυστικές στιγμές πίσω από το τιμόνι θα απολαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το νέο του αυτοκίνητο. Ο ύψους 2,11 μέτρων παίκτης των Milwaukee Bucks διάλεξε μια BMW X6, ένα κουπέ SUV με χαρακτήρα και επιβλητική εμφάνιση. Ο Greek Freak ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης. Η μετακίνησή μου προς την προπόνηση είναι χαλαρή και εύκολη».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιλέγει ένα εντυπωσιακό SUV για να κινείται. Στην Ελλάδα, κάθεται πίσω από το τιμόνι ενός Peugeot 3008, ένα από τα πιο «χαρισματικά» μοντέλα της κατηγορίας του, στην πλούσια έκδοση GT με τον πετρελαιοκινητήρα των 2.0 λίτρων και των 180 ίππων. Η προτίμησή του στα SUV είναι... αναπόφευκτη και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες, που κάνουν τα μεγάλα αυτοκίνητα να μοιάζουν με... παιχνίδια δίπλα του!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!