Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος από την Peugeot!

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος από την Peugeot!

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος από την Peugeot!

Ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019 σε όλο το Επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot.

Με τις συνθήκες οδήγησης να γίνονται πιο επικίνδυνες τον χειμώνα, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot καλεί όλους τους ιδιοκτήτες μοντέλων της γαλλικής φίρμας, να προβούν σε ένα Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχος του οχήματος τους, προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα καιρικά φαινόμενα.

Ο χειμερινός έλεγχος ασφαλείας δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της Peugeot και περιλαμβάνει 20 σημεία ελέγχου όπως:  

-Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων,  σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος.

-Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής)

Με κάθε χειμερινό έλεγχο Peugeot, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του οχήματος τους, έτσι ώστε να είναι βέβαιοι, ότι το Peugeot τους είναι πολύ καλά προετοιμασμένο για τις συνθήκες του χειμώνα.

Τα ραντεβού για τον δωρεάν Χειμερινό έλεγχο προγραμματίζονται μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr. Με τον προγραμματισμό του ραντεβού  δίνεται έκπτωση 25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση των αυτοκινήτων όπως:

-Μπαταρία, Τακάκια - Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Εξάτμιση, Υαλοκαθαριστήρες, Αντιψυκτικό υγρό, στα Λιπαντικά προϊοντα της Total και στα Ελαστικά Michelin.