Πτώση με μοτοσυκλέτα είχε ο Λιούις Χάμιλτον

Πτώση με μοτοσυκλέτα είχε ο Λιούις Χάμιλτον

Πτώση με μοτοσυκλέτα είχε ο Λιούις Χάμιλτον

Ο Βρετανός πιλότος της Formula 1 έτρεξε στην πίστα της Χερέθ με μοτοσυκλέτα και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, έπεσε, χωρίς ευτυχώς να τραυματίζεται.   

Οι οδηγοί της Formula 1 συχνά επιχειρούν να οδηγήσουν και οχήματα άλλων πρωταθλημάτων, όπως έκανε και ο Λιούις Χάμιλτον πριν από λίγες ημέρες, όμως κατά τη διάρκεια του track day, έπεσε, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. 

Οδηγούσε μια μαύρη Yamaha YZF-R1, τη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιεί η ομάδα Crescent για το πρωτάθλημα World Superbike και είχε πάνω της τον αριθμό 44, εκείνο που συναντάμε και στο μονοθέσιό του. 

Ευτυχώς ο πρωταθλητής της F1 για το 2018 δεν τραυματίστηκε και μάλιστα, συνέχισε να τρέχει, με όλο το υπόλοιπο της ημέρας να κυλάει ομαλά και να μην αντιμετωπίζει άλλη «στραβή». 

Να σημειωθεί ότι το event διοργανώθηκε από την εταιρεία No Limits στην πίστα της Χερέθ και ότι η επαφή του Χάμιλτον με τις μοτοσυκλέτες, δεν είναι σπάνια. 

Συχνά λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις και τρέχει με τα δίτροχα, ενώ υπάρχει και μοτοσυκλέτα της MV Agusta που φέρει το όνομά του καθώς έχει δημιουργηθεί προς τιμήν του. 

Μάλιστα, οδηγεί και στην προσωπική του ζωή μηχανή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί πάνω σε μια τέτοια! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο γκαράζ του υπάρχουν μοντέλα όπως η Honda CRF450RK, η MV Agusta Dragster RR LH44, η Ducati Monster 1200, καθώς και μια Harley Davidson.