Εκπτώσεις έως 80% στο εορταστικό Βazaar της Ducati

Εκπτώσεις έως 80% στο εορταστικό Βazaar της Ducati

Εκπτώσεις έως 80% στο εορταστικό Βazaar της Ducati

H Ducati Athens διοργανώνει το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, ένα εορταστικό Bazaar με αυθεντικά είδη ένδυσης και εξοπλισμού αναβάτη της ιταλικής μάρκας σε καταπληκτικές τιμές!

Ένα ονειρεμένο Bazaar ενόψει των Χριστουγέννων διοργανώνει η αντιπροσωπεία της Ducati Athens στις εγκαταστάσεις της στο Νέο Κόσμο. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα και αποτελεί ιδανική ευκαιρία επιλογής δώρων για τους φίλους της ιταλικής μάρκας μοτοσικλετών.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Μεγάλη γκάμα από γνήσια είδη ένδυσης - εξοπλισμού αναβάτη, είδη ένδυσης casual (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) καθώς και αξεσουάρ (καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, κούπες) και πολλά άλλα, θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση που φτάνει έως και 80%. Διαθέσιμη θα είναι και ολόκληρη η collection του 2019, που ειδικά για την ημέρα του Bazaar θα προσφέρεται με έκπτωση 15%.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ducati Athens στο 210 9981199 ή στο customercare@kosmocar.gr . Το Ducati Athens βρίσκεται στην Καλλιρόης 9, στο Νέο Κόσμο. Ώρες λειτουργίας του Bazaar, 10.00-18.00.