Rolls Royce και Lamborghini «δώρο» με ένα διαμέρισμα! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Rolls Royce και Lamborghini «δώρο» με ένα διαμέρισμα! (pics)
To υπερπολυτελές ρετιρέ που πωλείται στο Μαϊάμι θα πάει «πακέτο» με δύο νέα, πανάκριβα αυτοκίνητα, κάνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον deal για όποιον έχει τα χρήματα αυτά.

Δεν βλέπουμε συχνά διαμερίσματα να πωλούνται μαζί με αυτοκίνητα και ιδιαίτερα, αν μιλάμε για μια Rolls Royce Cullinan και μια Lamborghini Aventador! Πρόκειται για το νέο SUV της Rolls Royce που ακόμη δεν έχει... προλάβει να κυκλοφορήσει καλά καλά και το κορυφαίο supercar της Lamborghini, που γνωρίζουμε για τις επιδόσεις που εξασφαλίζει ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας της των 700 ίππων.

Τα δύο μοντέλα θα βρίσκονται παρκαρισμένα στο γκαράζ που συνοδεύει το διαμέρισμα και θα περιμένουν τον τυχερό ιδιοκτήτη τους! Το συγκεκριμένο ρετιρέ βρίσκεται στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει το όνομα «ανάκτορο του ουρανού» και βρίσκεται στον 47ο όροφο του κτιρίου The Mansions at Acqualina. Πωλείται έναντι 38 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι υπερπολυτελές σε κάθε γωνία του, έχει γυάλινη πισίνα να «κρέμεται» στην άκρη του και είναι 1.200 τετραγωνικά μέτρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!