Μεγάλες φιλοδοξίες για τον αντικαταστάτη της 918 Spyder έχει η Porsche

Πέτρος Σηφαλάκης
Μεγάλες φιλοδοξίες για τον αντικαταστάτη της 918 Spyder έχει η Porsche
Το νέο hypercar της γερμανικής φίρμας θα έχει ως στόχο το χρόνο των 6 λεπτών και 30 δευτερολέπτων στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ!

H Porsche 918 Spyder ήταν για πολύ καιρό, το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Νίρμπουργκρινγκ και έκτοτε, ο «τίτλος» αυτός έχει αλλάξει χέρια αρκετές φορές. Η Lamborghini Huracan Perfotmante, η Porsche 911 GT2 RS, η Lamborghini Aventador SVJ και τώρα, μια «βελτιωμένη» έκδοση της Porsche 911 GT2 RS, έχουν περάσει την 918 και η Porsche για την επόμενη γενιά της, θέλει κάτι ακόμη καλύτερο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο στόχος της είναι να κάνει χρόνο κάτω των 6 λεπτών και 30 δευτερολέπτων στη θρυλική γερμανική πίστα, κάτι που για την Porsche μπορεί να μην είναι ακατόρθωτο όμως θα χρειαστεί δουλειά και εξέλιξη ώστε να επιτευχθεί! Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη 918 Spyder έχει κάνει χρόνο 6 λεπτών και 57 δευτερολέπτων ενώ η βελτιωμένη 911 GT2 RS είναι στα 6 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Ο απόλυτος χρόνος της πίστας (και αυτοκίνητα που δεν είναι παραγωγής, δηλαδή) ανήκει και πάλι στην Porsche, με την 919 Hybrid που πέτυχε χρόνο 5 λεπτών και 19 δευτερολέπτων!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!