Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος από την Suzuki!

Gazzetta team
Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος από την Suzuki!
Ισχύει μέχρι 31/01/2019 για κατόχους αυτοκινήτων με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας έως και 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Η Suzuki αποτελεί μία μάρκα συνώνυμη της αξιοπιστίας και φροντίζει να διασφαλίζει την κατάσταση κινητικότητας, καθώς και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, μέσω των συχνών ελέγχων που προσφέρει.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει δυνατά στο μεγάλο ματς της Πριμέρα, Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Ως επακόλουθο, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki προσφέρει Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων έως και τις 31/01/2019 στους οδηγούς αυτοκινήτων με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Στα πλαίσια του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου, ο κάθε ιδιοκτήτης Suzuki μπορεί να επωφεληθεί από ένα σύνολο προνομιακών υπηρεσιών όπως:

-Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος 20 σημείων

-Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες

-Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες για την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος αφορά σε τεχνικό έλεγχο 20 σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει τον έλεγχο βασικών σημείων του αυτοκινήτου όπως:

-Στάθμη λιπαντικού, ψυκτικού υγρού, υγρά φρένων, υγρών υδραυλικού τιμονιού

-Φίλτρο αέρα & Φίλτρο A/C

-Λειτουργία A/C

-Σύστημα διεύθυνσης & ανάρτησης

-Σύστημα μετάδοσης κίνησης

-Μπαταρία

-Δίσκοι φρένων, τακάκια

-Κατάσταση & Πίεση ελαστικών

-Ηλεκτρονικά συστήματα

-Σύστημα εξάτμισης

-Εξαρτήματα ψύξης

-Φώτα, φλας & υαλοκαθαριστήρες

Παράλληλα, η Suzuki για τους οδηγούς που προγραμματίζουν εκτός από τις χειμερινές τους διακοπές και την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου τους ή κάποια απαιτούμενη επισκευή, προσφέρεται έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά και τις εργασίες που απαιτούνται.

Επίσης, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα μπορεί να προκληθεί μειωμένη απόδοση στη μπαταρία του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα την αποφόρτιση ή την καταστροφή της. Με το Χειμερινό Έλεγχο, το άρτια εκπαιδευμένο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Suzuki, ελέγχει δωρεάν την μπαταρία του αυτοκινήτου και αν χρειαστεί να αντικατασταθεί παρέχεται έκπτωση 25%. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου οι κάτοχοι αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki, να επισκεφθούν το επίσημο site ΕΔΩ ή να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal της Suzuki: www.mysuzuki.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!