Σε κλήρωση τα 5 Renault Clio για τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής!

Σε κλήρωση τα 5 Renault Clio για τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής!

Σε κλήρωση τα 5 Renault Clio για τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής!

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault κάνει πράξη την υπόσχεση της να προσφέρει πέντε ολοκαίνουργια Clio σε όσους τα έχουν ανάγκη μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν τον περασμένο Ιούλιο.

Η «Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης», αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν πέντε (5) καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio, κατόπιν κλήρωσης, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι  έχασαν το αυτοκίνητό τους στις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική. 

Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής των κατεστραμμένων οχημάτων από τις Δημόσιες Αρχές, η Teoren Motors Α.Ε., καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν παραλάβει τη «Βεβαίωση Διαγραφής» του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου τους, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Renault ΕΔΩ για να συμμετέχουν στην κλήρωση.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, μπορούν να προσέρχονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Teoren Motors Α.E. στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού 138-140, τηλέφωνο 210-5706860, ώστε να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στα ηλεκτρονικά μέσα που θα διατίθενται, ειδικά για τον σκοπό αυτό, με την συνδρομή ειδικά εντεταλμένων εργαζομένων της Εταιρείας. 

Προσέλευση: Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08.00-20.00 και Σάββατο κατά τις ώρες 09.00-14.00. 

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών στην κλήρωση λήγει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:59.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις (όχι για δηλώσεις συμμετοχής), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-5706906. Ώρες επικοινωνίας: 09:30-17:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.