Ακόμη ένα βραβείο για το εντυπωσιακό Mitsubishi Eclipse Cross!

Gazzetta team
Ακόμη ένα βραβείο για το εντυπωσιακό Mitsubishi Eclipse Cross!
Αναδείχτηκε πρώτο στην κατηγορία «Crossover» στα Βραβεία του γερμανικού περιοδικού «Off Road» για το 2018.

Όταν παρουσιάστηκε στην Ευρώπη πριν από ένα σχεδόν χρόνο, το Eclipse Cross άνοιξε το δρόμο για την επέκταση της Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στη κατηγορία των SUV Coupe. Αυτή η πιο δυναμική εκδοχή της φιλοσοφίας των SUV, ενισχύθηκε με την αναγνωρισμένη τεχνολογία τετρακίνησης της MMC και πιο συγκεκριμένα με το προηγμένο σύστημα «Super-All Wheel Control» (ή «S-AWC»), εμπνευσμένο από το Lancer Evolution.

Με πωλήσεις 24.854 Eclipse Cross στην Ευρώπη το πρώτο δεκάμηνο του 2018, η δημοφιλής τεχνογνωσία της μάρκας σε ότι αφορά στην τετρακίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς το επιβλητικό μοντέλο κατέκτησε την 1η θέση της κατηγορίας «Crossover», στα βραβεία του Γερμανικού περιοδικού «Off Road» για το 2018.

Το αποτέλεσμα προήλθε από σχετική ψηφοφορία αναγνωστών του αξιόπιστου γερμανικού περιοδικού, το οποίο ειδικεύεται σε μοντέλα 4WD, οι οποίοι επέλεξαν τα αντίστοιχα αγαπημένα τους από 170+ μοντέλα σε 13 διαφορετικές κατηγορίες. Παράλληλα, το αναγνωστικό κοινό του «Off Road» ψήφισε το Outlander PHEV στην 1η θέση της κατηγορίας «Εναλλακτικά Συστήματα Κίνησης».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!