Με πλούσιο «εσωτερικό κόσμο» το νέο Skoda Scala (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Με πλούσιο «εσωτερικό κόσμο» το νέο Skoda Scala (pics)
To Scala θα αντικαταστήσει το Rapid στην γκάμα της Skoda και η τσεχική φίρμα, μας αποκαλύπτει εκ των έσω το μελλοντικό μικρομεσαίο μοντέλο της με τις ελκυστικές γραμμές.

Χωρίς ακόμη να έχουμε δει επίσημες φωτογραφίες του νέου Skoda Scala, η φίρμα μας δίνει μια ιδέα για το πως θα είναι η εικόνα της καμπίνας του. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί και με κλασικό χάτσμπακ αμάξωμα, κάτι που έλειπε από την γκάμα της Skoda και θα τιμά τις παραδοσιακές αξίες του Τσέχου κατασκευαστή, δηλαδή την άριστη σχέση τιμής-αξίας και την ευρυχωρία.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, έχει μια ιδιαίτερα σύγχρονη καμπίνα από την οποία ξεχωρίζουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Παρακάτω, έχουμε αεραγωγούς για το σύστημα κλιματισμού και χαμηλότερα, τα χειριστήρια αυτού! Υπάρχουν διάφοροι διακόπτες γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων που ελέγχουν το προφίλ οδήγησης, τη λειτουργία του συστήματος start-stop, το αυτόματο παρκάρισμα και τους αισθητήρες στάθμευσης, ενώ δεν λείπουν λεπτομέρειες που ανεβάζουν την εικόνα του εσωτερικού, όπως χρωμιωμένα διακοσμητικά και φιλέτα ξύλου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!