Αντίπαλο για τη Mercedes-Benz CLA ετοιμάζει η Audi

Πέτρος Σηφαλάκης
Αντίπαλο για τη Mercedes-Benz CLA ετοιμάζει η Audi
Μια νέα έκδοση του A3 θέλει η Audi, η οποία θα είναι τετράθυρη με κουπέ στοιχεία και θα τοποθετηθεί απέναντι στη CLA, σε μια αρκετά «κλειστή» κατηγορία.

Με το A3 Sedan, η Audi διευρύνει μεν τους πελάτες που προσεγγίζει στη μικρομεσαία κατηγορία, δεν «κλέβει» όμως εκείνους που θέλουν κάτι πιο σπορ σε εμφάνιση. Οι αγοραστές που το ζητούν αυτό, θα πρέπει να κοιτάξουν προς τη CLA της Mercedes-Benz που έχει κουπέ παρουσιαστικό, αλλά τετράθυρο αμάξωμα και η Audi ετοιμάζεται να «ρίξει» στην αγορά μια αντίστοιχη έκδοση του A3.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει το 2020, θα έχει την γκάμα κινητήρων που συναντάμε και στις υπόλοιπες εκδοχές του A3, θα διατίθεται ως S3 και δεν αποκλείεται, να το δούμε και σε RS3 παραλλαγή με τον 2.5 TFSI των 5 κυλίνδρων και των 400 ίππων. Αργότερα, υπάρχει το πλάνο μιας ακόμη έκδοσης με υβριδικό σύστημα κίνησης των 48V και άλλη μια υβριδική Plug-In Hybrid που θα μπορεί να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά. Οι πληροφορίες έρχονται από το έγκυρο βρετανικό περιοδικό Autocar.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!