Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019: Τα 7 υποψήφια μοντέλα

Πέτρος Σηφαλάκης
Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019: Τα 7 υποψήφια μοντέλα
Μέσα σε μια χρονιά που μας έφερε πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα, ο θεσμός του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς πρέπει να επιλέξει ένα από αυτά, για να του δώσει τον πολυπόθητο τίτλο!

Κάθε χρόνο ανακηρύσσεται ένα Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ευρώπη, έναν τίτλο που ο κάθε κατασκευαστής θα ήθελε για κάποιο μοντέλο του. Μεταξύ άλλων, η επιτροπή λαμβάνει υπόψη της το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει το μοντέλο αυτό στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών αγορών, πόσο εύκολα καλύπτει τις ανάγκες που έχουν οι περισσότεροι αγοραστές στη Γηραιά Ήπειρο και βέβαια, τι καινοτομίες το χαρακτηρίζουν για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία του!

Συνολικά, η επιτροπή αποτελείται από 60 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, τα επτά μοντέλα που φτάνουν κοντά στον πολυπόθητο τίτλο, είναι (με αλφαβητική σειρά) τα Alpine A110, Citroen C5 Aircross, Ford Focus, Jaguar I-Pace, Kia Ceed, Mercedes-Benz A-Class και το Peugeot 508. H επόμενη ψηφοφορία θα αναδείξει και τον τελικό νικητή και τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης, στις 4 Μαρτίου του 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!