Ο «ήρωας» νοσηλευτής παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο Toyota

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο «ήρωας» νοσηλευτής παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο Toyota
Το όχημά του, σχεδόν καταστράφηκε από τα «δρομολόγια» που έκανε μέσα στη φωτιά για να σώσει τον κόσμο, όμως η Toyota φρόντισε να του δώσει ένα καινούργιο.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει την περίπτωση ενός νοσηλευτή που στις φωτιές της Καλιφόρνια, που «θυσίασε» το Toyota του προκειμένου να σώσει τους συμπολίτες του. Το Tundra που οδηγούσε δεν κάηκε όμως σχεδόν καταστράφηκε από τη φωτιά και μάλιστα, σε μερικά σημεία έλιωσε. Ο Άλιν Πιρς, όπως ονομάζεται ο νοσηλευτής, έκανε σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να ζητά κάτι από κάποιον.

Η Toyota όμως, αναγνώρισε την ηρωική πράξη του και προθυμοποιήθηκε να του αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με ένα ολοκαίνουργιο! Φτάνοντας στο σήμερα, ο άνδρας έχει ήδη παραλάβει το νέο του Tundra TRD Pro που συγκριτικά με το δικό του, έχει επιπλέον 18άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της BBS, και πιο «σκληροπυρηνική» ανάρτηση. «Είχαμε χειραψίες, συζητήσεις, αγκαλιές. Η συμπόνοια που έδειξε αυτή η εταιρεία είναι σε πραγματικά ανθρώπινο επίπεδο» είπε ο Άλιν Πιρς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!