Mεγάλο ενδιαφέρον για test drive των νέων Audi Q3 και Α1

Gazzetta team
Mεγάλο ενδιαφέρον για test drive των νέων Audi Q3 και Α1
Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται η περιοδεία Audi on Tour, που δίνει την ευκαιρία σε κατοίκους 13 ελληνικών πόλεων να οδηγήσουν τα νέα Audi A1 και Q3, μαζί με άλλα 6 συναρπαστικά μοντέλα της μάρκας.

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το roadshow Audi on Tour και όπως φαίνεται, η εφετινή εκδήλωση θα ξεπεράσει σε επιτυχία τις δύο προηγούμενες. Η συγκεκριμένη περιοδεία ξεκίνησε πριν μία εβδομάδα και αφού έκανε ήδη στάσεις στην Αθήνα, στη Χαλκίδα, στη Λάρισα και στην Κοζάνη, θα περάσει από άλλες οκτώ ελληνικές πόλεις, πριν ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, καθώς υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς πελατών για να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Audi, ενώ και τα σχόλια των επισκεπτών – δοκιμαστών είναι πολύ θετικά.

Παράλληλα, ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για τα νέα Audi A1 και Q3, με τους υποψήφιους αγοραστές να προχωρούν ήδη σε προ-παραγγελίες, έτσι ώστε να μπουν σε σειρά προτεραιότητας για την παραλαβή τους. Υπενθυμίζουμε ότι στο Audi on Tour «περιοδεύουν» επίσης και τα νέα Αudi Q8, A7, A6, καθώς και τα «εκρηκτικά» RS3, SQ5 και R8!

Το ωράριο λειτουργίας του προγράμματος Audi on Tour είναι από τις 10 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ και οι υπόλοιπες περιοχές που θα επισκεφτεί το roadshow είναι οι εξής:

-Απ. Δεμερλιώτης Α.Ε.Β.Ε., Καρδίτσα - 22 Νοεμβρίου

-Karenta Α.Ε., Θεσσαλονίκη - 24 Νοεμβρίου

-Ετεά Α.Ε., Θεσσαλονίκη - 25 Νοεμβρίου

-Πορεία Α.Ε., Σέρρες - 26 Νοεμβρίου

-Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε., Ιωάννινα - 28 Νοεμβρίου

-Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε., Αγρίνιο - 29 Νοεμβρίου

-Αφοί Ρηγόπουλοι Α.Ε., Τρίπολη - 3 Δεκεμβρίου

-Δέλτα Καρ Α.Ε., Πάτρα - 4 Δεκεμβρίου

-Ξενάκης Αυτοκίνητα Α.Ε.Β.Ε., Ρόδος - 7 Δεκεμβρίου

-Karenta Α.Ε., Ηράκλειο Κρήτης - 12 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!