Το MINI Countryman κλέβει την παράσταση στην Εβδομάδα Μόδας! (pics)

Gazzetta team
Το MINI Countryman κλέβει την παράσταση στην Εβδομάδα Μόδας! (pics)
Σχεδιαστές και υψηλοί προσκεκλημένοι στο «Athens Xclusive Designers Week» μετακινήθηκαν με το μοδάτο και διαχρονικό μοντέλο.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η 24η Εβδομάδα Μόδας «Athens Xclusive Designers Week». Σε μία σειρά από εντυπωσιακά fashion shows που πραγματοποιήθηκαν από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και σε άλλες τοποθεσίες της Αθήνας, περισσότεροι από 35 καταξιωμένοι και νέοι σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασαν ξεχωριστές δημιουργίες αποκαλύπτοντας τις νέες τάσεις της σεζόν.

Από το μεγαλύτερο fashion event της πόλης, δεν θα μπορούσε να λείψει η ΜΙΝΙ. Η Βρετανική premium μάρκα αυτοκινήτων έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον κόσμο της μόδας και ως fashion brand, προσφέρει μοναδικές επιλογές εξατομίκευσης και διαχρονικό design. Σχεδιαστές και υψηλοί προσκεκλημένοι που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και επιδείξεις μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, μετακινήθηκαν με στόλο αυτοκινήτων ΜΙΝΙ Countryman.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τον έντονο ενθουσιασμό των καλεσμένων προκάλεσε το ΜINI Cooper S E Countryman ALL4. Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ, διαθέτει σύστημα κίνησης για πλήρως ηλεκτρική λειτουργία με μηδενικούς ρύπους, σε συνδυασμό με σπορ ευελιξία και κορυφαία προσαρμοστικότητα.

Για την ιστορία, η «Athens Xclusive Designers Week» φιλοξένησε δύο πολύ σημαντικούς οίκους μόδας από το εξωτερικό ως Special Guests of Honour: Tον Diego Dolcini, Head Shoe Designer του οίκου Balmain, τον μέτρ της υψηλής ραπτικής Zuhair Murad (σχεδιαστής που τις δημιουργίες του επιλέγουν οι Jennifer Lopez, Beyonce, Shakira, Jeniffer Aniston, Kate Hudson, Blake Lively κ.α.) και επτά διεθνείς σχεδιαστές από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και το Los Angeles που παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!