Subaru Open Days: Η ευκαιρία να τεστάρεις τα XV και Impreza!

Δημήτρης Γράτσος
Subaru Open Days: Η ευκαιρία να τεστάρεις τα XV και Impreza!
Από Τρίτη 20 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας, διοργανώνει test drives για τα δημοφιλή μοντέλα της.

Μπορεί η αυλαία της Έκθεσης «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» να έπεσε την Κυριακή το βράδυ, ωστόσο η μεγάλη ζήτηση σε test-drives για τα XV 1.6 και Impreza 1.6, οδήγησε στα καθιερωμένα «Subaru Open Days», όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να τεστάρουν ενδελεχώς τα αγαπημένα τους μοντέλα. Έτσι, στην έκθεση της αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, το διάστημα 20-24 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα (το Σάββατο μέχρι τις 15.00) θα πραγματοποιούνται τα test-drives με τα Subaru XV 1.6 και Impreza 1.6.

Όσοι τυχεροί προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru, τον ανανεωμένο κινητήρα Boxer και το «ροπάτο» CVT, να ξεναγηθούν στον κόσμο του EyeSight (του συστήματος υποβοήθησης οδήγησης), να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο το X-Mode βοηθάει στην κατάβαση κατωφέρειας με απόλυτο έλεγχο ακόμα και χωρίς φρένα, γιατί η συμμετρική τετρακίνηση είναι βασικός παράγοντας της ενεργητικής ασφάλειας, πόσο σημαντική είναι η μεγιστοποίηση της ορατότητας και άλλα πολλά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα νέα Subaru XV και Impreza έχουν κερδίσει την κορυφαία διάκριση «Best in Class» του Euro NCAP ως τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στην κατηγορία τους (μικρό οικογενειακό). Για την καλύτερη εξυπηρέτησή όσων ενδιαφέρονται για τα Subaru Open Days ένα τηλέφωνο στο 210-6800800 είναι αρκετό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!