«Άγιο» είχε η 17χρονη που τράκαρε με 275 χλμ./ώρα στη Formula 3

Πέτρος Σηφαλάκης
«Άγιο» είχε η 17χρονη που τράκαρε με 275 χλμ./ώρα στη Formula 3
Ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα του Μακάο προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στην δεκαεπτάχρονη οδηγό του μονοθεσίου, όμως όπως αναφέρεται από τους ειδικούς, ήταν πολύ τυχερή.

Φόβοι για παράλυση μέρους του σώματός της είχαν οι γιατροί που ανέλαβαν την υπόθεση της δεκαεπτάχρονης Sophia Floersch, μιας οδηγού αγώνων που τρέχει στο πρωτάθλημα της Formula 3 και είχε ένα άσχημο τρακάρισμα στην πίστα του Μακάο. «Το ιατρικό τιμ δουλεύει με αργούς ρυθμούς επίτηδες, ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ρίσκο» γράφτηκε από κάποιο κοντινό πρόσωπο της οδηγού στο λογαριασμό της στο Tweeter και συμπλήρωσε ότι «η κατάστασή της είναι σταθερή για την ώρα, χωρίς επιπλοκές και φόβους.

Το πρωί ξεκίνησε να εγχειρίζεται και ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη». Το αυτοκίνητο της Floersch τράκαρε με 276 χλμ./ώρα και τα βίντεο από το περιστατικό, προκαλούν σοκ. Ακόμη δεν υπάρχουν ενημερώσεις για την εξέλιξη της υγείας των φωτογράφων και των καμεραμέν που χτύπησε, όμως σύντομα θα έχουμε νέα και για εκείνους.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, πιλότος της Renault στη Formula 1 είπε: «Είδα τις απίστευτες εικόνες από το Μακάο. Η σκέψη μου είναι στην οδηγό και τους υπόλοιπους, που επηρέασε το τρακάρισμα. Παραμείνετε δυνατοί», ενώ ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, έκανε κι εκείνος δηλώσεις. «Η σκέψη μου είναι σε εσένα, Sophia Floersch και σε όλους τους υπόλοιπους που τραυματίστηκαν. Εύχομαι σε όλους ανάρρωση», είπε. Σύμφωνα με την ομάδα που τρέχει η δεκαεπτάχρονη οδηγός, είχε πραγματικά έναν «άγγελο στον ώμο της που κατάφερε να επιβιώσει από αυτό το ατύχημα», όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποί της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!