Nissan: Δαμάζοντας την έρημο Σαχάρα! (pics & vid)

Δημήτρης Γράτσος
Nissan: Δαμάζοντας την έρημο Σαχάρα! (pics & vid)
Τα Nissan Navara, Titan και Terra αποδεικνύουν στην πράξη τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους.

Τα παντός εδάφους Pick-Up και SUV της Nissan, δοκιμάζoνται αυτή την εβδομάδα, με τα Navara, Patrol, Titan και Terra να διασχίζουν το άγριο έδαφος στην έρημο της Σαχάρας. Ξεκινώντας από την πόλη Er-Rachidia στο ανατολικό Μαρόκο, στελέχη από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δοκιμάζουν τις κορυφαίες δυνατότητες των επαγγελματικών και SUV της Nissan, μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

Το 2006 και το 2007, ένας αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την Er-Rachidia, μια πόλη περίπου 90.000 κατοίκων η οποία βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, αποτελούσε μέρος της διαδρομής του φημισμένου Ράλι Paris-Dakar. Γνωστή και με την ονομασία «η πύλη της ερήμου», η εν λόγω διαδρομή των 400 χιλιομέτρων ήταν γνωστή για τις περισσότερες μορφολογικές αλλαγές στο έδαφος του αγώνα, ενώ ήταν διαβόητη και για τις εξαντλητικές συνθήκες.

Τα Navara, Patrol, Titan και Terra αποτελούν μέρος της ολοένα και πιο δημοφιλούς γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, η οποία αναμένεται να φθάσει φέτος σχεδόν το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις, παγκοσμίως. Τα σκληροτράχηλα Pick-Up και SUV της Nissan, συνδυάζουν μια σειρά χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που βασίζονται στην εμπειρία των 80 και πλέον ετών της εταιρείας.

Απολαύστε το εντυπωσιακό video της ιαπωνικής φίρμας με το Nissan Navara να «δαμάζει» την έρημο Σαχάρα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!