H αδερφή του Μαξ Φερστάπεν πουλάει την Porsche της (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
H αδερφή του Μαξ Φερστάπεν πουλάει την Porsche της (pics)
Με μόλις 4.100 χλμ στο οδόμετρο, η αδερφή του διάσημου πιλότου στην F1 αποχωρίζεται την 911 GT3 Touring Pack της.

Οικογένεια πολλών... ίππων αποδεικνύεται ότι έχει ο Μαξ Φερστάπεν, αφού εκτός από τον ίδιο και τον πατέρα του που ήταν οδηγοί κορυφαίου επιπέδου, έχει και μια αδερφή που της αρέσουν τα γκάζια! Απόδειξη η μαύρη και πανέμορφη Porsche 911 που έχει στην κατοχή της, η οποία μάλιστα είναι και η GT3 Touring Pack!

Μετά από 4.100 χλμ πίσω από το τιμόνι της, η 19χρονη Βικτόρια Φερστάπεν αποφάσισε να την αποχωριστεί και ήδη, είναι προς πώληση. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην αντιπροσωπεία της Porsche στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας και όποιος θέλει να την αγοράσει, θα πρέπει να εκταμιεύσει το ποσό των 252.750 ευρώ. Η ιδιαιτερότητα αυτής της έκδοσης είναι ο «καθαρόαιμος» χαρακτήρας της. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες 911, προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Έχει μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα και κινείται από ένα μπόξερ μοτέρ των 4.0 λίτρων που αποδίδει 500 ίππους. Ενδεικτικά, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 315 χλμ./ώρα! Δεν αναφέρεται ο λόγος που η αδερφή του πιλότου της Red Bull αποχωρίζεται το αυτοκίνητό της και με ποιο μοντέλο την έχει αντικαταστήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πηγαίνει με το... λεωφορείο! Έτσι κι αλλιώς, στην οικογένεια Φερστάπεν υπάρχουν πολλές ακόμη Porsche και ο αδερφός της, ετοιμάζεται να πάρει ένα από τα πιο ιδιαίτερα hypercars του κόσμου, την Aston Martin Valkyrie! Το βρετανικό αυτοκίνητο των 1.150 ίππων θα βγει στην αγορά από του χρόνου και μάλιστα, η Red Bull, που έχει πολύ στενές σχέσεις με την Aston Martin, θα του το κάνει δώρο, για την πολύτιμη συμβολή του κατά την εξέλιξή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!