Τέλος εποχής για τα βενζινοκίνητα Smart!

Πέτρος Σηφαλάκης
Τέλος εποχής για τα βενζινοκίνητα Smart!
Από το 2020, η Smart θα πουλάει μόνο ηλεκτροκίνητα μοντέλα, αφού σταματά εντελώς την παραγωγή των εκδόσεων με μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Η Smart είναι μια εταιρεία που πρωτοπορεί στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης αφού προσφέρει όλα τα μοντέλα της και σε ηλεκτρική έκδοση, κάτι που γίνεται από ελάχιστους κατασκευαστές για την ώρα. Ωστόσο η φίρμα που ανήκει στον όμιλο της Mercedes-Benz, σύντομα θα πάει ένα βήμα παρακάτω. Τα Smart που θα πωλούνται από το 2020, θα είναι αποκλειστικά ηλεκτροκίνητα, σταματώντας εντελώς τις βενζινοκίνητες εκδοχές! Ήδη, οι ντίζελ εκδόσεις είχαν αποσυρθεί και τώρα έφτασε η στιγμή και για τα μοτέρ που λειτουργούν με βενζίνη.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Smart λέει ότι όποιος θέλει ένα μοντέλο από την γκάμα της με κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα πρέπει να κάνει την παραγγελία του έως και τις 31 Μαρτίου του 2019. Από αυτή την ημερομηνία και μετά, δεν θα παράγονται άλλα και θα είναι διαθέσιμα μόνο όσα υπάρχουν σε στοκ. Να σημειώσουμε, ότι αυτή η κίνηση θα «σκοτώσει» και την έκδοση Brabus. Δεν γνωρίζουμε, αν η μάρκα θα διαθέτει κάποιο εμφανισιακό πακέτο, για όσους θέλουν το στυλ αυτής της έκδοσης, όμως οι κινητήρες θα είναι οι ίδιοι με τα υπόλοιπα Smart (ForTwo Cabrio, ForTwo Coupe και ForFour).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!