Νοσηλευτής «θυσίασε» το Toyota του για να σώσει κόσμο από πυρκαγιά

Πέτρος Σηφαλάκης
Νοσηλευτής «θυσίασε» το Toyota του για να σώσει κόσμο από πυρκαγιά
Σε μια από τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ένας νοσηλευτής δίδαξε ανθρωπιά και βοήθησε τους συμπολίτες του, ακόμη κι αν αυτό είχε ως συνέπεια την καταστροφή του αυτοκινήτου του.

Με ένα Toyota Tundra προσπάθησε και κατάφερε, ο Άλιν Πιρς, να σώσει κάποιους ανθρώπους από την πυρκαγιά στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νοσηλευτής αρνείται τον τίτλο του «ήρωα» και απλώς λέει ότι έκανε τη δουλειά του, ενώ έχασε μεταξύ άλλων και το σπίτι του από τη φωτιά.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τη διάσωση των συμπολιτών του, δεν κάηκε ολοσχερώς αλλά έπαθε μεγάλες ζημιές από τη φωτιά και μάλιστα σε μερικά σημεία... έλιωσε, κάτι που αποδεικνύει πόσο κοντά βρέθηκε στο να καεί μέσα σε αυτό.

Ύστερα από το περιστατικό, ανέβασε στα social media την κατάσταση του αυτοκινήτου και η Toyota των Ηνωμένων Πολιτειών απάντησε στις δημοσιεύσεις του, λέγοντας ότι θα του χαρίσει ένα νέο Tundra για να αντικαταστήσει το σχεδόν κατεστραμμένο πλέον δικό του! Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο, για την κίνησή του, όσο και στην αντιπροσωπεία της Toyota που επιβραβεύει με το δικό της τρόπο την ανθρωπιά του Πιρς!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!