Πολυτελής Jaguar μετατρέπεται σε «αγρίμι» για χώματα! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Πολυτελής Jaguar μετατρέπεται σε «αγρίμι» για χώματα! (pics & vid)
H Jaguar F-Type είναι ένα πολυτελές μοντέλο με υψηλή τιμή, αλλά η εταιρεία τη μετατρέπει κατάλληλα ώστε να μπορεί να διαπρέπει και σε χωμάτινα τερέν.

Στην κατηγορία των πολυτελών κουπέ και κάμπριο, η Jaguar F-Type τα καταφέρνει πολύ καλά, όμως τι μπορεί να κάνει όταν ο δρόμος έχει πέτρα, χώμα και λακκούβες; Τίποτα, είναι η απάντηση, όμως η Jaguar δίνει τη λύση. Έφτιαξε μια F-Type η οποία θυμίζει το γνωστό μας αυτοκίνητο μόνο στη σχεδίαση του αμαξώματος, με αγαπημένο τερέν τη λάσπη και τα δύσκολα οδοστρώματα!

Προορίζεται για χρήση σε αγώνες ράλι και κινείται από τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα της γκάμας με τα 2.0 λίτρα χωρητικότητας και τους 300 ίππους. Βασίζεται στην κάμπριο έκδοση και η φίρμα δεν ανακοινώνει αν έχει παραμείνει πισωκίνητη ή αν έχει τοποθετηθεί κάποιο σύστημα τετρακίνησης.

Εννοείται ότι φοράει όσα χρειάζεται για να πάρει έγκριση τύπου από τη FIA, δηλαδή roll cage, αγωνιστικά καθίσματα με ζώνες έξι σημείων, σύστημα πυρόσβεσης και επιπλέον φώτα εμπρός. Έχει επίσης μεγαλύτερα φρένα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, νέο μπλοκέ διαφορικό, υδραυλικό χειρόφρενο και ειδικές ζάντες με χωμάτινα ελαστικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!