Το νέο Mitsubishi L200 «τα σπάει»! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το νέο Mitsubishi L200 «τα σπάει»! (pics)
Η νέα γενιά του «αγροτικού» της Mitsubishi ξεφεύγει εμφανισιακά από το σημερινό μοντέλο και αποκτά εφόδια για να πρωταγωνιστήσει στη δύσκολη πλέον κατηγορία.

Το Mitsubishi L200 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στα «αγροτικά» αυτοκίνητα, όμως η νέα του γενιά το κάνει ακόμη πιο ολοκληρωμένο και σύγχρονο. Εμφανισιακά, ξεχωρίζει αμέσως με το εμπρός μέρος του να δανείζεται πολλά στοιχεία από το κουπέ SUV Eclipse Cross. Το εσωτερικό του, θυμίζει αρκετά την προηγούμενη γενιά όμως όλα δείχνουν να είναι «ένα σκαλί πάνω».

Κονσόλα και πίνακας οργάνων έχουν ανασχεδιαστεί ελαφρώς ενώ έχει αλλάξει λίγο και το τιμόνι, φτιάχνοντας μια ακόμη πιο ποιοτική και σύγχρονη ατμόσφαιρα. Στο κομμάτι της τετρακίνησης έχουμε τη Super-Select που έχει διάφορες επιλογές, όπως κίνηση πίσω, τετρακίνηση, τετρακίνηση με κλειδωμένο το κεντρικό διαφορικό και τετρακίνηση με κλειδωμένο το κεντρικό διαφορικό συν «αργές» σχέσεις (κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού).

Σε μερικές εκδόσεις, θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής του κλειδώματος του πίσω διαφορικού, ενώ το αυτόματο πεντάρι σασμάν αντικαταστάθηκε από ένα εξάρι. Χωρίς αλλαγές είναι το χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων. Ακόμη, δεν έχουμε πληροφορίες για τον κινητήρα του νέου L200 καθώς είμαστε ακόμη στην αναμονή για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού μοντέλου, που ναι μεν θα είναι ίδιο εμφανισιακά και στα βασικά χαρακτηριστικά του, όμως θα διαφέρει ελαφρώς σε κάποιους τομείς, όπως ο εξοπλισμός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!