Volkswagen Tarok, το μικρότερο και πιο lifestyle Pick-Up! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Volkswagen Tarok, το μικρότερο και πιο lifestyle Pick-Up! (pics)
Ένα διαφορετικό «αγροτικό» παρουσίασε η Volkswagen στη Βραζιλία, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να διατίθεται σε αρκετές αγορές ανά τον κόσμο.

Τα Pick-Up αυτοκίνητα είναι συνήθως ογκώδη και σκληροτράχηλα. Είναι σε θέση να φτάσουν πολύ μακριά εκτός δρόμου, να μεταφέρουν φορτία και να λερωθούν, όμως τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για lifestyle δραστηριότητες, οπότε μερικά από αυτά έχουν εξευγενιστεί πάρα πολύ και θυμίζουν πλέον πολυτελή SUV!

Η Volkswagen όμως κάνει ένα βήμα περισσότερο και παρουσιάζει το Tarok, ένα αυτοκίνητο που προσφέρεται για lifestyle χρήση αλλά όχι τόσο επαγγελματική ή αγροτική! Το μήκος του είναι περίπου στα πέντε μέτρα οπότε δεν μπορείς να το πεις και μικρό αυτοκίνητο, όμως συγκριτικά με τον «αδερφό» Amarok, είναι σημαντικά μικρότερο.

Η καρότσα στο πίσω μέρος έχει μήκος 1.206 χιλιοστά και μάλιστα, υπάρχει ένα άνοιγμα κάτω από το παρμπρίζ που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο χώρο ακόμη, αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα της καμπίνας. Ακόμη η Volkswagen δεν έχει δώσει πληροφορίες για τα μοτέρ, τα σασμάν και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά του Tarok, όμως θα το κάνει σύντομα καθώς είναι πολύ κοντά στην παραγωγή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!