Η Audi μας δίνει μια ιδέα από το νέο R8

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Audi μας δίνει μια ιδέα από το νέο R8
Το 2019, η Audi σχεδιάζει να κάνει μια μικρή αναβάθμιση στο supercar της και μας αποκαλύπτει μέρος του εμπρός μέρους του, σε μια teaser φωτογραφία!

Η δεύτερη γενιά του Audi R8 είναι έτοιμη να ανανεωθεί και σύντομα, θα δούμε την ανασχεδιασμένη εκδοχή του που θα έρθει στην αγορά από το 2019. Κρίνοντας από τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi, το μπροστινό του τμήμα θα έχει νέα φωτιστικά σώματα, χωρίς να αλλάζει δραματικά το γνωστό επιθετικό σχήμα της μάσκας.

Μια πιο πλατιά γρίλια, μαζί με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα θα τονίσουν ακόμη περισσότερο το χαρακτήρα του κορυφαίου Audi, ενώ το σήμα της μάρκας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο καπό και όχι στη μάσκα. Δεν γνωρίζουμε καθόλου αν η φίρμα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο πίσω μέρος, όμως περιμένουμε και εκεί ένα «παιχνίδι» με τους διαχύτες αέρα και τα φωτιστικά σώματα.

Σε ο,τι αφορά τους κινητήρες, θα παραμείνουν οι ίδιοι. Συγκεκριμένα. ο ατμοσφαιρικός V10 5.2 FSI θα έχει 540 ίππους στην «απλή» έκδοση, 610 ίππους στην έκδοση V10 Plus και ενδέχεται, να τοποθετηθεί και μια ακόμη, ισχυρότερη παραλλαγή του ίδιου μοτέρ, με 640 ίππους και 600 Nm ροπής, ακριβώς το ίδιο με της Lamborghini Huracan Performante δηλαδή. Ασφαλώς, δεν θα έχει τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα της Ιταλίδας «ξαδέρφης», όμως θα κοστίζει και λιγότερο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!