Η BMW Σφακιανάκης μας γυρίζει στον... Αύγουστο!

Gazzetta team
Η BMW Σφακιανάκης μας γυρίζει στον... Αύγουστο!
Οι προσφορές της BMW Σφακιανάκης ανεβάζουν τη θερμοκρασία και προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, μαζί με προσφορές για τα πιο εμπορικά μοντέλα της premium γερμανικής φίρμας.

Τι κι αν έχουμε φτάσει ήδη στον Οκτώβριο, η BMW Σφακιανάκης μας γυρίζει στο καλοκαίρι, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να γνωρίσει την οδηγική απόλαυση και την ποιότητα που εξασφαλίζουν τα μοντέλα της BMW! Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προσφέρεται όφελος από 20%-35% για ταξινομήσεις ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Οκτωβρίου.

Η προσφορά ισχύει για τα μοντέλα ΒΜW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Active Tourer καθώς και για όλη την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων BMW X. Ενημερωθείτε σήμερα για το νέο προνομιακό επιτόκιο 3,9% που ισχύει με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services και αποκτήστε την BMW των ονείρων σας! Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της BMW Σφακιανάκης στη Λ.Κηφισού 36 στην γέφυρα Ροσινιόλ και στη Λ.Κηφισίας 53 στο Μαρούσι, επιλέξτε το μοντέλο BMW που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και κάνετε ένα πολυτιμο δώρο στον εαυτό σας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!