Διάθεση για εκτός δρόμου περιπέτειες αποκτά η Skoda Fabia (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Διάθεση για εκτός δρόμου περιπέτειες αποκτά η Skoda Fabia (pics)
Μια νέα έκδοση Scoutline, προστίθεται στην γκάμα της Skoda Fabia, για όσους ζητούν μια πιο «μάχιμη» εμφάνιση και κάποιες δυνατότητες κίνησης πέρα από την άσφαλτο από το νέο τους supermini.

Η «μόδα» που θέλει τα supermini να μεταμορφώνονται σε mini SUV συνεχίζεται και με τη Skoda Fabia, η οποία θα είναι πλέον διαθέσιμη ως Scoutline. Η έκδοση αυτή, κινείται στα πρότυπα των Scout μοντέλων της Skoda, που παραδοσιακά έχουν διαφορετική εμφάνιση και δυνατότητες εκτός ασφάλτου. Σε αντίθεση με αυτά όμως, η Fabia δεν θα διατίθεται με τετρακίνηση, παρά μόνο με κίνηση στον εμπρός άξονα, όπως σε όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις της.

Αυτό που θα τη διαφοροποιεί, είναι η εμφάνιση, με μαύρα προστατευτικά πλαστικά που δημιουργούν μια πιο «δραστήρια» εικόνα και διάφορα ασημί διακοσμητικά. Παράλληλα, οι ράγες οροφής δίνουν μια εικόνα από SUV, όπως και οι ζάντες αλουμινίου με διάσταση 16 ή προαιρετικά, 17 ιντσών. Η Scoutline εκδοχή της Fabia βασίζεται περισσότερο στην εμφάνισή της και όχι τόσο στις δυνατότητες πέρα από την άσφαλτο. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η τσεχική φίρμα έχει μεγαλώσει την απόστασή της από το έδαφος, όμως με τα πλαστικά προστατευτικά του αμαξώματος, σίγουρα μπορεί να περάσει από πατημένους χωματόδρομους με μεγαλύτερη άνεση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!