Αυτό είναι το πιο... συλλεκτικό Dacia! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Αυτό είναι το πιο... συλλεκτικό Dacia! (pics)
Γίνεται ένα Dacia Sandero να αποκτήσει συλλεκτική αξία; Και όμως, ναι, αν μιλάμε για την έκδοση Escape που θα κατασκευαστεί σε μόλις 400 μονάδες!

Μια εταιρεία που κατασκευάζει κυρίως low cost αυτοκίνητα, στοχεύει περισσότερο στην εξαιρετική αναλογία τιμής-αξίας, κάτι που ισχύει και για την Dacia. Η ρουμανική φίρμα, που ανήκει στον όμιλο της Renault, έχει πολύ καλές προτάσεις μοντέλων και ειδικά με το νέο Duster, έδειξε ότι ένα αυτοκίνητο για να είναι προσιτό, δεν χρειάζεται να είναι και «φθηνιάρικο».

Όμως, μας εκπλήσσει και με μια άλλη κίνησή της, από αυτές που δεν έχουμε συνηθίσει από τη μάρκα! Λανσάρει μια νέα έκδοση του Sandero Stepway, με... συλλεκτικό χαρακτήρα, αφού όπως και η ίδιοι λένε, θα είναι very limited edition! Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Escape θα παραχθεί σε μόλις 400 μονάδες συνολικά.

Η έμπνευση για αυτή την έκδοση ήρθε από ένα challenge της Dacia, που προκάλεσε κάποιους νέους καλλιτέχνες να σχεδιάσουν πάνω στο supermini μοντέλο της. Τρεις από τις συνολικές προτάσεις, ήταν οι φιναλίστ, που έφτασαν μέχρι το σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές Οκτώβρη και εκεί το κοινό, ψήφισε για την καλύτερη! Εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές, περιμένουμε ότι το Sandero Stepway Escape δεν θα έχει κάποια διαφοροποίηση στην καμπίνα του, συγκριτικά με τις άλλες εκδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!