Νέες εκδόσεις Red & Black για το Ford Fiesta ST-Line (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέες εκδόσεις Red & Black για το Ford Fiesta ST-Line (pics)
Με πιο σπορ εμφάνιση και ακόμη πιο μοναδικό χαρακτήρα, οι δύο νέες εκδόσεις του supermini της Ford αναμένονται και σίγουρα, έχουν... πολλά να μας πουν!

Το νέο Ford Fiesta εκτός από την «απλή» του έκδοση, διατίθεται ως Vignale, με πολυτελή χαρακτήρα, ως Active με στοιχεία και εμφάνιση... crossover και ως ST-Line, που υπογραμμίζει τη σπορ προσωπικότητά του. Η ST-Line μάλιστα έχει καταφέρει και είναι πολύ δημοφιλής, αντιπροσωπεύοντας το 20% των πωλήσεων του μοντέλου, που είναι ένα πραγματικά αξιοσέβαστο νούμερο. Πλέον όμως η Ford, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σπορ προσωπικότητα του Fiesta.

Στην έκδοση ST-Line, θα προστεθούν και οι Red & Black, που τις είχαμε γνωρίσει και στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου. Ξεχωρίζουν από τις ρίγες και τη διχρωμία μεταξύ του κόκκινου και του μαύρου ενώ θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με τον ισχυρότερο κινητήρα που συνδυάζεται η έκδοση ST-Line, τον 1.000άρη τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα EcoBoost στην εκδοχή με τους 140 ίππους. Το κιβώτιο είναι ένα χειροκίνητο εξάρι και το πακέτο ολοκληρώνει μια σπορ ανάρτηση για ακόμη καλύτερη εμπειρία οδήγησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!