Tesla: Ποιος αναλαμβάνει χρέη Προέδρου στη θέση του Έλον Μασκ;

Gazzetta team
Tesla: Ποιος αναλαμβάνει χρέη Προέδρου στη θέση του Έλον Μασκ;
Δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει ότι ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Έλον Μασκ στην θέση του προέδρου της Tesla, είναι ο Τζέιμς Μέρντοχ.

O απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος της 21st Century Fox, Τζέιμς Μέρντοχ, φέρεται ως ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Έλον Μασκ στην θέση του προέδρου της Tesla, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει της συμβιβαστικής συμφωνίας μεταξύ του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της ηλεκτρικής αυτοκινητοβιομηχανίας και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ο Μασκ θα αποχωρήσει από πρόεδρος της Tesla, αλλά θα παραμείνει διευθύνων σύμβουλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζέιμς Μέρντοχ έχει εκφράσει τον ενδιαφέρον του για τη θέση, ωστόσο τόσο η Tesla όσο και η 21st Century Fox δεν σχολίασαν το εν λόγω δημοσίευμα. Για την ιστορία, ο Τζέιμς Μέρντοχ είναι ο νεότερος γιος του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, ενώ θέση του στην 21st Century Fox θα αναλάβει ο αδελφός του, Λακλάν Μέρντοχ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!